Gumeni, čokoladni ili neki treći? Omiljeni slatkiši po horoskopskim znakovima

Bez obzira da li verujete u horoskop ili ne, većina će se složiti da pojedini horoskopski znaci jednostavno imaju neke zajedničke opšte karakteristike. Znate ono, blizanci su dvolični, a škorpije opasne.

A kakav ukus za slatkiše imaju pojedini horoskopski znaci?

Pročitajte. Možda ćete sledeći put lakše birati poklon za određene osobe. Neki će vam biti lakše dostupni i po lokalnim radnjama, a za neke će u pomoć priskočiti najbolja internet prodavnica slatkiša.

Ovan

Ovo je horoskopski znak koji krasi burna narav i temperament. Lako planu, vole da su u svemu prvi i da budu vođe. I slatkiši koje biraju se uklapaju u to.

Izašlo je nešto novo na tržištu što niko nije do sad probao? Pa, znamo ko će to prvi probati! Upravo ovnovi. A onda će o tom svom novom otkriću sa puno senzacionalizma pričati drugima.

Osim ovoga, pripadnici ovog znaka vole i slatkiše koji imaju burne i intenzivne ukuse. Nebitno da li su klasično slatki, ili pričamo o ljutim i kiselim varijantama – oni vole kada je ukus do daske.

Bik

Ove osobe važe za prilično tvrdoglave i za razliku od ovnova, više vole proverene stvari nego eksperimentisanje sa novitetima. Ma, oni se gotovo sentimentalno vezuju slatkiše i tvrdoglavo ostaju pri svojim izborima. Moglo bi se reći da su čak i staromodni.

Osobe rođene u ovom znaku vole, kvalitetne slatkiše, proverene ukuse, ali vole i da je to stilski upakovano. Ako im ih kupujete na poklon, za njih je najbolji izbor lepo dizajnirana kutija sa slatkišima.

Blizanci

Sa njima nikad niste načisto kada su slatkiši u pitanju. Ono što danas vole, sutra će pasti u drugi plan. Znamo, možda su vam prvo pale na pamet ono čokoladice koje su pakovane u paru, kao što je Twix ili Kinder bueno. Ipak, blizanci su prilično kompleksne ličnosti, vedrog duha i ako im birate slatkiše za poklon – neka bude veselo i šareno, a može i duhovito.

Gumene bombone, primera radi, možete naći u prilično maštovitim oblicima i bojama, pa ako razmatrate sladak poklon paket za osobe koje su ovaj horoskopski znak – posegnite za njima.

Rak

E oni su po mnogo čemu priča za sebe, koju nije baš lako pročitati. Za njih važi da su emotivci koji svoju mekanu narav kriju pod svojom tvrdom ljušturom. Neki čak toliko da deluju i prividno skroz neemotivno. A zapravo – sušta suprotnost.
Slatkiši koje vole su isti takvi. Ukusa takvog da ostavljaju utisak i urezuju emociju.

Tekstura: spolja tvrda obloga, a unutra mekani fil. Znači, u obzir dolaze punjeni keksi ili punjena čokolada. Idealan izbor – sočne i ekstra ukusne belgijske praline.

Lav

Osobe u ovom horoskopskom znaku vole da su centar zbivanja i da se svet vrti oko njih, njihovog bića, imena, pojave. Personalizovani slatkiši i pokloni su prava stvar za njih. Znači, lična posveta, nešto što ima njihovo slovo, njihovo ime ili prosto znate da je im na vrhu liste omiljenih slatkiša – to je bingo.

Osim toga, može sve što šljašti – ekskluzivni slatkiši u zlatnim papirićima ili u nekim deluxe kutijama. Mislim, ipak su lavovi nešto posebno. Takvi su i njihovi slatkiši. Čak i da su najobičniji, oni će vas argumentovano ubediti da od njih nema boljih i da je samo njihov izbor onaj pravi.

Devica

Da li je moguće udovoljiti im. One su sklone perfekcionizmu i proračunatosti. Slatkiši koje oni biraju moraju da budu savršeni po njihovoj meri.

• Ako je čokoladna poslastica, onda mora biti najfinija mlečna i nikako bela – čokolada je isključivo ono što ima kakao
• Ako je sladoled, ne sme da bude ni previše tvrd da se jedva služi, ni previše otopljen da curi.
• Ako je čokolada, mora da ima 100g, a ne da bude osakaćena za 15g. Princip je princip. Čak i kada su slatkiši u pitanju.

Vaga

Osobe rođene u znaku vage vole estetiku, pa je bitno da slatkiši budu i lepi na oko. Podjednako im je bitno i kako izgledaju i kakvog su ukusa. To mora da bude u ravnoteži. Često kupuju sebi slatkiše, jer
na taj način vole da udovolje sebi. Uvek su uvek otvoreni za nove fensi ukuse.

Jasno vam je da su slatkiši na meru stvoreni za njih, posebno zbog toga jer mogu da iskombinuju od svega po malo. Znate već – zbog pravde i ravnoteže.

Škorpija

One važe sa ekstravagantne, opasne, osobe koje plene nekim svojim čudnim šarmom. Vole i takve slatkiše. Znate one slatkiše koje vam nisu davali dok ste bili mali jer nisu za decu? E baš te „opasne“ oni biraju. Alkohol u čokoladi, bilo da je viski ili šampanjac krem, višnja koja ispada iz bombone sa likerom koji neodoljivo curi niz bradu – e to je slatkiš po meri jedne škorpije.

Strelac

Poznati su kao optimisti i avanturisti, druželjubivi i vedri ljudi koji vole da upoznaju sve sve vrste slatkiša, a posebno vole da isprobaju neobične kombinacije ukusa. Znači, čokolada sa ljutom papričicom, sladoled od suve šljive i belog luka – sve može, samo nek’ je slatka avantura.

Jarac

U pitanju je tipičan zemljani znak, sa dve noge na zemlji i uvek razuman. Slatkiše voli u razumnim količinama, ne preteruje, nema zavisnost od njih – on ipak drži njih pod kontrolom, a ne oni njega.

Od svih delicija na ovom svetu, oni će sasvim jednostavno i nedvosmisleno izabrati crnu čokoladu – jer je zdrava. Može to biti i neki drugi slatkiš, recimo jednostavna klasična mlečna čokolada, ali obično imaju jedan omiljeni slatkiš i njemu ostaju disciplinovano verni.

Vodolija

Iako svojim nazivom asocira na vodu, zapravo je ovo najvazdušniji znak od svih vazdušnih znakova. Apsurdni, neuhvatljivi, neobični, promenljivi, sa glavom u oblacima – pripadnici ovog zodijačkog znaka tako će birati i slatkiše. Što bi naš narod rekao „kako im dune“.

Ako im kupujete slatkiš za poklon, onda neka bude u nekom kreativnom izdanju i nikako uredno složeno u kutiju. Oni su haos. Oni su prosto osobe koje su „outside of the box“ u svakom smislu.

Ribe

Romantične i emotivne, ponekad i detinjaste – bar kada su slatkiši u pitanju. Vide i traže smisao i svrhu iza svake stvari.Često biraju slatkiše koji ih asociraju na detinjstvo. Gumene mede, gumene mini koka-kole, razne vrste karamela , kamene bombone, čokolade i keksi iz detninjstva, kolač koji je spremala baka…Ako im kupujete slatkiš na poklon, pokušajte da im okinete tu emotivnu žicu.

Bez obzira koji je horoskopski znak u pitanju , jedno je svima zajedničko: Slatkiše gotove svi vole i teško im je odoleti.

Naravno, uvek ima i biće izuzetaka. Sad da li to zavisi od položaja pod zvezdama, podznaka ili nečeg drugog – to je već posao za ozbiljnu astrološku analizu.