Uslovi korišćenja

Portal intromagazin.rs svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, video sadržaje. Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal intromagazin.rs zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja portala intromagazin.rs kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala intromagazin.rs, bez obaveze prethodne najave.

Redakcija intromagazin.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara koji će biti objavljeni. Govor mržnje definisan je Zakonom o javnom informisanju, koji u članu 38. kaže: „Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo“. Takođe, čitaocima koji na agresivan i uzmemiravajuć način budu iznosili svoje argumente u komentarima biće onemogućeno dalje komentarisenje. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala intromagazin.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Portal intromagazin.rs sadrži podatke i informacije, kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal intromagazin.rs nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Portal intromagazin.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu intromagazin.rs, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu intromagazin.rs. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu i izvan portala intromagazin.rs isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te portal intromagazin.rs nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Sadržaj na portalu intromagazin.rs može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na portalu intromagazin.rs ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala intromagazin.rs, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta portalu intromagazin.rs ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Preuzimanje sadržaja sa portala intromagazin.rs

Svaki pojedinac, kompanija ili organizacija može u delovima ili u celosti da preuzima i koristi isključivo tekstualne sadržaje portala intromagazin.rs pod sledećim uslovima:

Internet mediji su dužni da vidljivo navedu izvor i URL koji vodi do sadržaja sa sajta intromagazin.rs, neposredno pre objavljivanja teksta na svojim medijima. Sadržaj preuzet sa sajta intromagazin.rs mora imati navedeno ime i prezime autora sadržaja, kao i potpis “intromagazin.rs” sa linkom ka izvornom tekstu na Intro magazin-u i uz obaveznu “Do Follow” odrednicu.
Kršenje ovih uslova smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu intromagazin.rs povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, to jest vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, zatim lokaciju (URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

NAPOMENA: Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta podrazumeva se da se slažete sa opštim uslovima korišćenja.